Spar Bemanning er en del av Spar Gruppen, med Spar Eiendom i spissen. Å være en del av oss innebærer store muligheter for å finne en jobb som Du trives absolutt best med. Vi er ikke som alle andre bemanningsbyråer, der Du er et nummer i et stort system.

HER JOBBER VI SAMMEN I ET TEAM

Som ansatt hos oss i Spar er du vårt ansikt utad, og vi vil at Du skal være stolt av jobben og arbeidet du leverer, føle deg verdifull og ivaretatt. Her handler det om å gi og ta – Vi jobber sammen mot våre mål og vi gjør alt vi kan for å finne jobber Du vil trives med. Gjensidig respekt og troverdighet er viktige hjørnesteiner når det kommer til gode langvare arbeiderelasjoner.

Vi er et bemanningsbyrå dedikert til bygg & anleggsbransjen – Har du erfaring innen feltet og er på utkikk etter en ny jobb vil vi gjerne ta en prat med deg. Du kan registrere din CV direkte inn i vårt system eller ta kontakt via mail eller per telefon.

Hva kan vi tilby?

  • Du får utdelt det av verneutstyr og klær du eventuelt trenger for å utføre jobben.
  • Du får din egen WebPortal, der du enkelt kan oppdatere din CV, laste opp attester og referanser, ha full kontroll på dine oppdrag og her leverer du enkelt dine timelister.
  • OTP
  • Yrkesskadeforsikring
  • Godt arbeidsmiljø, der du blir sett og hørt

Vi kurser gjerne våre ansatte slik den faglige tyngden blir sterkere – er du interessert i og lære nye ting og fag er vi her for å finne riktige løsninger.

Ta gjerne turen innom oss for en hyggelig prat og en kopp kaffe.

VELKOMMEN!