Tore Sundli, Daglig Leder

«Med 35 års erfaring i byggebransjen kan jeg med trygghet si at dere får den beste faglige oppfølging fra oss i Spar Bemanning. Jeg har erfaring som håndverker, fabrikkdrift, byggeledelse, salg av byggevarer,  samt bemanning og rekruttering til bygge-bransjen. I tillegg økonomisk utdannelse fra BI mot bygg økonomi.»

Telefon:  992 11 790  /  E-post:  tore@sparbemanning.no

 

 

Maja Mattsson Lundmark, Personal og Marked

«Med 15 års erfaring fra salg og service, daglig kundebehandling og menneskelig kontakt er jeg her for å sørge for at relasjonene mellom ansatte, kunder og Spar Bemanning blir en riktig god opplevelse. De siste årene har jeg jobbet innen bygg, anlegg og renhold, møtt mange flinke folk og fått et nytt spennende nettverk. Jeg har erfaring med HMS-arbeid, markedsføring, prosjektering, økonomi og personalansvar. Gleder meg til å bli kjent med dere!»

Telefon: 992 11 799  /  E-post: maja@sparbemanning.no 

 

Kitty Forsberg, Salg 

«Med snart 20 års erfaring innen salg – og service, er målet for meg i Spar Bemanning å bygge opp gode samarbeidsrelasjoner mellom oss og våre kunder. Finne gode løsninger og skape ærlige relasjoner med våre samarbeidende parter som vil vare. Tett oppfølging, lett å få tak i, og alltid klar for å møte nye mennesker!»

Telefon: 992 11 798  /  E-post: kitty@sparbemanning.no

 

 

Alette Kronberg, Rekruttering

Telefon: 992 11 797 / alette@sparbemanning.no

 

 

Line Igeltjørn, Administrasjon

Telefon: 992 11 796 / line@sparbemanning.no