NÅR FAGKOMPETANSE TELLER 

Spar Bemanning AS ble etablert i januar 2016 og er en del av Spar Gruppen. Vi er et firma spesialisert innen formidling av alle typer autoriserte og faglærte håndverkere til alle typer stillinger innen bygg & anlegg.
Vi formidler håndverkere på utleiebasis for kortere og lengre perioder.
I tillegg bistår vi også med hele eller deler av rekrutteringsprosessen av fast ansatte.

Vår visjon er å være en god og respektert samarbeidspartner til våre kunder. Vi satser ikke på å bli størst på markedet, men å drive et bemanning & rekrutteringsbyrå som har gode relasjoner med alle våre ansatte og kunder, og ha en sunn økonomi med god likviditet, noe vi er stolte over å ha allerede i dag.
Vi ønsker å ta til vare på de menneskelige relasjonene og bygge bedriften på ærlighet og gjensidig respekt. Vi er stolte over våre medarbeidere og de skal være stolte over seg selv og den gode jobben de utfører der ute.
Samarbeidsavtalen mellom Spar Bemanning og bedriftskunden er utformet for å følge norsk regelverk, samt at det samarbeidende bedriften må ha velfungerte HMS-rutiner.
Vi har lang erfaring fra bransjen, bemanning, rekruttering, bygg og anlegg, og gleder oss til å ta en prat med akkurat deg, som ansatt, arbeidssøker, ny kunde eller eksisterende kunde!

Hos oss er døra alltid åpen!